Casa Cherda is gehuisvest in een prachtig statig herenhuis, discreet gelegen en zonder overburen.

U kunt discreet naar binnen. U hoeft buiten niet te bellen de deur is open, eenmaal binnen bent u in de hal en wordt er automatisch gebeld. Hier wacht u even totdat de gastvrouw u vriendelijk verwelkomt. Met de gastvrouw / gastheer rekent u € 80,00 af (Dit is tevens voor het eerste half uur met een dame naar keuze).

(Wilt u geen gebruik maken van de huiskamer geef dit dan aan bij de gastvrouw / gastheer. De dames komen zich dan 1 voor 1 op de gang aan uw voorstellen waarna u geheel vrijblijvend een keuze kunt maken. Kunt u geen keuze maken? Geen probleem dan zien wij u graag een andere keer terug.)

Hiervoor krijgt u de beschikking over een kluisje voor uw kleding en waardevolle spullen en een badjas. U heeft daarmee meteen uw eerste half uur heerlijke geile sex betaald (kamerhuur en dame); in de open ruimte van de erotische huiskamer of op een van de mooie privekamers.

Natuurlijk kunt u eerst eens rustig rond kijken en lekker gaan zitten met een drankje. De meisjes en dames stellen zich aan u voor, maar dringen zich niet op. Wilt u met een van de heerlijkheden verder kennismaken, dan kunt u naast haar gaan zitten of haar even wenken. Zij komt dan bij u.

U zult begrijpen dat dit meestal zal uitlopen op een verdere verkenning van elkaar. En dat geeft niets, want daar is Casa Cherda voor.

Verder kunt u zo lang in de open ruimte blijven als u wilt en genieten van erotische films en vrijende mensen.

Besluit u om nog een erotisch avontuurtje te hebben, in de open ruimte of op de kamer, dan betaalt u daar € 80,00 per half uur of € 150.00 per uur voor.

Eventuele extra’s waarmee de meisjes uw genot kunnen verhogen rekent u direct af met de meisjes.

Op zoek naar spannende lingerie of een sextoy voor 1 van onze dames? Bezoek dan eens sexshop Eros in Rotterdam.

Unieke ervaring

divder img

Bar / huiskamer

In onze open sex / sexclub hebben wij de beschikking over een knusse bar en intieme zitjes! Wij schenken diverse soorten frisdrank maar ook een heerlijk koud biertje of een wijntje.

Kamers

In ons privehuis / sexclub zijn 7 privekamers aanwezig, waarvan divere kamers met eigen douche. Deze zijn uitermate geschikt voor trio’s of zelfs grotere groepen. Informeer daar naar. Een separate ruime badkamer staat ter uw beschikking.

Dames

Bij Casa Cherda zijn er diverse sexy dames variërend in leeftijd van 21 t/m 38 jaar aanwezig. Mocht u niet intiem in de huiskamer willen? Dan kunt u zich ook geheel vrijblijvend prive terug trekken tot 1 van onze ruime kamers.

Service

Dames die u bij ons ontvangen hopen u met een glimlach te mogen verwelkomen, en u ook met een nog bredere glimlach, voldaan ons privéhuis te mogen doen verlaten!