Hé jij daar..

Ik ben een stijlvolle mooie dame! Mijn sensuele schoonheid en mijn mooi vrouwelijk lichaam met volle zachte ronden borsten ( cup e ) mijn heerlijke ronde billen zal jij al van genieten alleen al als je er naar kijkt… ja je leest het goed. Ik ben een knappe Domina : BizarrLady_Didi 100% NL met alle mooie vormen van een vrouw een natural beauty.

Ben jij die respectvolle man die ook zo van spelen houd en zich helemaal kan overgeven aan mij…

Ben jij toe aan mijn dominantie? Om gebruikt te worden voor mijn grillen, lusten, maar vooral te genieten! Ik gebruik en bespeel je graag met mijn toys en of mijn vingers en handen.

Of te gaan genieten van alle prikkels die je gaat ervaren en voelen heerlijk ontspannen! Zin om alles even lekker los te maken en om de spanning van de dag lekker van je af te laten glijden. Door een Erotische massage, Bij mij staat de wereld even stil en raak je in een heerlijke extase.

Gecombineerd met muziek en heerlijke geuren. Je armen, je rug, je billen..maar ook sla ik geen plekje over van jou voorkant! Je lichaam glimt van de rijkelijk vloeiende olie en misschien niet alleen jij, maar ook ik met al mijn vrouwelijke rondingen die je extra goed kan zien of nog even moet wachten omdat ik ervan hou op het nog spannender te maken..Soms raken mijn vingers jou zachtjes daar aan, soms zal ik er wat overheen strelen..

Hmm lekker die spanning opbouwen… Terwijl jij jezelf omdraait mogen je ogen ook lekker genieten van wat je te zien krijgt als ik daar sta of met je bezig bent in een sexy lingerie setje .. maar het word nog spannender op het moment dat de blinddoek bij je omgaat en ik jou vele verschillende prikkels gaat laten ervaren.. die je misschien nog nooit gevoeld heb! Geef je over aan mij en vooral Geniet van de heerlijke intense Erotische Massage!

Ideeën zijn altijd welkom samen iets uitproberen of onderzoeken behoord tot de mogelijkheden.

Het maakt niet uit of je beginner bent of gevorderde. We maken er samen een fijn spel van.

Met mij geen geen intiem/sex maar…vaak Erotische en wil je een Slavinnetje of een lekkere pik beide is mogelijk.

App 06 49672957 voor de mogelijkheden.

Leeftijd 34
Lengte: 165 cm
Kleur haar: blond
Lichaamsbouw: normaal
Cupmaat: DD
Uiterlijk: NL